Back to All Events

Industri & Framtid

  • Grand Hotel Södra Blasieholmshamnen 8 Stockholm Sverige (map)

Sverige som industriland har stolta traditioner men med hela världen som spelplan och en digital revolution förändras gamla sanningar. Sverige har potential vara en stark industrination även framöver men vad är egentligen status just nu och vilka blir nycklarna för att vara en kraft att räkna med även i framtiden? Dagens industri och SSG Standard Solutions Group samlar företrädare för Sveriges tyngsta industribolag för en heldag med debatt och strategiska diskussioner på allra högsta nivå.

  • Hur ska Sveriges industriella konkurrenskraft upprätthållas och stärkas?

  • Alla snackar digitalisering – men hur kan den enorma potentialen realiseras?

  • Hur tänker våra största industribolag kring ekonomisk hållbarhet?

  • Vad händer med arbetsmiljön i en förändrad industrivärld?

  • Vilka är nycklarna för att främja innovation i svensk industri?

  • Hur kan samverkan och nya partnerskap ge starka synergier?

Oscar kommer föreläsa på temat ”Vad händer med arbetsmiljö och säkerhet i en allt mer effektiviserad och resultatinriktad industrivärld”. Han kommer att prata om utmaningar kring detta - och hur en humaniserande digitalisering kan förbättra arbetsmiljön för medarbetarna och ge dem digitala superkrafter.